Kunstneriske produksjoner

«MUM was here» (2012) Denne utstillingen viser en del av arbeidene fra det vårt (Gulpinar&Waterhouse) kunstneriske utviklingsarbeid med Street art. Les mer: MUM was here

Fra utstillingen på læringssenter ved Høgskolen i Oslo og Akershus

«Untitled» (2007) Dette er en performance inspirert av fargen hvit, en nordisk stemning og musikk av Nils Petter Molvær. Materiale brukt i uttrykket er gips, netting, glassperler og bjørkekvister. Vist ved Eten annual conference i Porto 2007. Et samarbeid med Maybritt Jensen og Kirsti Ese.

«Treskulptur» (2005) Jeg har gjennom eget kunstnerisk arbeid og litteraturstudier utforsket skulptur som uttrykksform. Jeg har i hovedsak arbeidet med tre, men har også brukt andre materialer der det har vært formålstjenelig. Jeg har arbeidet med ulike uttrykk, formater og ulike materialer. Form, farge og tekstur er bærende estetiske elementer i uttrykket.

«Idè med hank» (2003) er et praktisk utviklingsprosjekt med fokus på den kreative prosess i et intuitivt møte med ulike materialer. Prosjektet har resultert i 55 vesker med ulik tekstur, materialitet og uttrykk. Veskene er laget i enkelte teknikker av ulike materialer som f. eks. garn, ullfiber, plast, gummi, skruer, engangshansker osv. Prosjektet har i stor grad vært preget av en lekende holdning til materialer og materialkombinasjoner. Inspirasjon til arbeidet ligger i stor grad i opplevelsen av materialenes muligheter og mangfold, men er også knyttet til håndverkstradisjon og nyere design.

 

«Frokost – to kvinner» (2002) en performance laget sammen med Maybritt Jensen. Vist på Høgskolen i Oslo.

Omslag og illustrasjoner (2001) til boken «Lidele galen lidele god – norsk vokal folkemusikk» forfattet av Siri Haukenes og Sylvi Kielland.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s