Vintermotiver

Endelig er snøen her. Fantastisk for unger som kan boltre seg i snøen, lage snømenn, skli, gå på ski og skøyter. Fantastisk for alle som synes det ble vel mørkt i slutten av november og som synes dette klare kalde lyset åpner en ny verden. Sist men ikke minst gir denne synlige årstidsforvandlingen nye motiver for oss med en aldri så liten hangup på foto.

En av de tingene jeg er aller mest avhengig av er min kjære iPhone. Det høres kanskje patetisk ut, men denne «telefonen» er med meg over alt og er mitt viktigste arbeidsredskap. Den fungerer som notatblokk, skisseblokk, arkiv, fotologg, digitalt kamera med eksperimenteringsmuligheter, lydopptak, filmopptak ++++. På grunn av den multimodale dingsen får man gjort nedtegnelser, tatt vare på ideer, tatt bilder av øyeblikk som kanskje eller forsvinner nettopp fordi den alltid er med.  Det tar kun 5-6 sekunder å fange en morgenstemning på vei til barnehagen.

Med ulike fotoapplikasjoner er det bare å eksperimenter med foto digitalt. En av mine favoritter er Hipstamatic. Ulike filmkvaliteter gir ulike retrouttrykk på dine bilder.  Lys og farge endres og man kan jobbe med å gjør estetiske valg i sin kunstneriske utforsking av applikasjonen.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s