ETEN 2011

Årets ETEN-konferanse ble arrangert i Amsterdam 14.-17. april. Konferansen har en felles del og en del som organiseres i TIGS (Thematic Interested Groups ). Jeg er med i gruppen Arts Education. Ved årets konferanse var vi ca 20 deltagere i denne gruppa.  Under sesjonen presenteres ulike typer forskningsprosjekter og utviklingsprosjekter. Det arrangeres diverse workshops og diskusjoner.

Sammen med kollega Tona Gulpinar holdt vi en presentasjon og en workshop med tittelen «EXPLORING PUBLIC SPACES».

I presentasjonen viste vi norsk Street art og Street art prosjekter fra våre studenter på førskolelærerutdanningen. Vi inkluderte også en del av vårt eget kunstprosjekt «generation MUM».

Workshopen ble organisert slik at medlemmene arbeidet i fire grupper. Hver gruppe fikk utdelt en koffert («MUMs street art kit») med materialer til utforsking.

Materialene er typiske husholdnings-materialer som plastposer, klyper, garn, tråd, tape, aluminiumsfolie, plastfolie, ståltråd osv. Materialer som finnes i mors kjøkkenskuffer og syskrin. Gruppa valgte seg et område utenfor konferansehotellet de arbeidet på.  De ulike prosjektene ble så presentert i plenum.

Vi arbeider nå med å ferdigstille et paper basert på dette prosjektet. Vi arbeider også videre med kunstprosjektet «Generation MUM» som består av flere verk i skjæringspunktet Street art, installasjon og foto.

Filmen under viser litt fra konferansen og en workshop som ble arrangert av Maher Bahloul. Filmen er også laget av Maher.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s