Designopplevelse for de yngste

Nasjonalmuseet tilbyr installasjonen Designjungelen som vandreutstilling. Dette er et tilbud til skoler og elever fra 1- 7 klassetrinn. Installasjonen er laget av de nederlandske kunstnerne/designerne TTTVo og Kleinepier.

Denne installasjonen består av dyreformer, og organiske former i tekstile materialer. Installasjonen innbyr til kroppslig utforsking av de ulike elementene i installasjonen. Jeg skulle ønske at Nasjonalmuseet hadde tilbudt denne installasjonen til barnehager. Tror dette ville vært en fin installasjon for de yngste å undre seg i. Materialene og formene er av en slik karakter at de inviterer til taktil utforsking og kroppslig interaktivitet. Formene og installasjonens utforming inviterer til fortelling og fantasireiser.

Her kan du lese lærerveiledningen som er utarbeidet til utstillingen.  Sjekk også disse lenkene til kunstnernes nettsteder:
http://www.anthonykleinepier.nl/
http://www.tttvo.nl/

Advertisements

2 comments

 1. Annette Marandon

  Hei

  Vi tilbyr denne utstillingen for barnehager. Vet ikke hvor mye du kjenner til oss. Men vi egenproduserer og viser utstillinger for barn fra 1 år og oppover. Ta gjerne kontakt med meg.

  Mvh
  Annette Marandon

 2. annhege

  Fint å høre at denne blir gjort tilgjengelig også for barnehager. På nettet fant jeg den bare annonsert for skoleklasser, men vill gjerne ha informasjon om hvordan barnehager har kunnet bruke denne utstillingen. Den gir så mange muligheter for kroppslig interaksjon for de yngste barna.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s